Sobre mi


==Sobre mi.. ==
diria que sóc un “standard nerd” com ens anomenen a la sèrie “IT Crowd” ((serie d’humor anglesa)), tot i que em costi reconèixer.

==De petit.. ==
que trastejo amb ordenadors, els reis em van portar un MSX quan tenia 6 anys i em passava tot el dia jugant als jocs de l’època: Gauntlet, Nemesis 2 i 3, F1-Spirit, Goonies, etc. gracies Konami! gracies reis!!

I des d’aleshores que vull ser programador de jocs d’ordenador.

==De gran.. ==
vaig estudiar el COU, FP2 d’informàtica de gestió i vaig començar la carrera d’estadística on vaig conèixer la meva dóna, portem 6 anys cassats i esperem formar familia ben aviat.

==Actualment..==
treballo fent pàgines web en PHP per a clients que guanyen molts diners, i que no en saben gaire d’ordenadors. o gens! m’agrada trastejar, instal.lar distribucions Linux per veure les novetats que incorporen, provar aplicacions i programar-ne de meves només pel repte i satisfacció que suposa.

ahm, també m’agraden les petites coses de la vida, però alhora més importants, com són passejar per la platja, contemplar la lluna i les estrelles, viatjar, la familia, etc.

==Aquest blog.. ==
espero que em serveixi per posar ordre a aquelles coses que estic aprenent, principalment en linux, i per a que les pugui revisar sempre que vulgui, també perque quan me’n oblidi no em quedi la sensació d’haver perdut res. quan tingui temps buscaré en el passat per escriure sobre aquelles coses que ja hagi oblidat, nostalgia suposo.

tot i que el motiu principal de fer aquest blog és el fet que tothom en té i jo no volia quedar enrere, (enveja!), penso que igual, alguna de les coses que hi escriuré podrà ser útil a algú, o almenys així ho dessitjo. d’aquesta manera vull donar les gracies a aquells que m’han ajudat a mi en els seus blogs.

==GNU/Linux..==
un gran sistema operatiu; crec que és una de les obres més importants que ha fet la humanitat els darrers anys i que sense cap mena de dubte serà reconegut així en un futur proper.

cada día estic més agraït al meu millor amic, quan em va posar davant d’un SuSE 5.0 (si no recordo malament), me’l va donar i em va dir que me’l podia quedar. Sense pagar!! ni codis d’accès!!. Merci Xavi. Merci GNU/Linux

==el Go..==
és un joc de taulell, mil·lenari i originari de la Xina, senzill d’entrada, perquè només té 4 regles però de complexitat creixent a mesura que hi jugues.

té més combinacions que els escacs (joc que m’agradava molt de petit) i encara no hi ha ordenadors prou potents ni programes prou bons per derrotar un jugador de nivell mig.

jugant a Go s’aprenen molts dels valors que s’han de tenir com a persona: respecte, disciplina, equilibri, etc. el meu nivell actual és 1 Kyu, i em falta poc per ser primer dan, segons el kgs. em proporciona la pau necessaria i m’aïlla de la realitat quan ho necessito.

==Us convido.. ==
a seguir llegint el blog, a col·laborar escrivint comentaris, a rectificar el que creieu que sigui incorrecte o millorable, a sugerir canvis o temes nous des de la pàgina de contacte. qualsevol aportació serà ben rebuda, només demano que sigueu respectuosos amb les persones que ja hagin escrit comentaris i amb mi mateix.

qualsevol comentari que jo consideri inoportu o fora de lloc no serà publicat, absteniu-vos d’escriure’ls, gràcies.
us demano perdó per no contrastar els temes que exposaré i pels errors que cometré d’ara en endavant. també us demano comprensió i paciència per si no us responc o si us publico el vostre comentari amb la suficient rapidesa.

també us prego que entengueu que faig el blog amb la millor de les meves intencions i sense ànims d’ofendre a ningú.

==Moltes gràcies.. ==
a tots.

==Soma.. ==
per la cançó dels Smashing Pumpkins, més tard he sabut que el nom ve de la droga perfecte que surt al llibre ( que algun dia llegiré ) [[http://es.wikipedia.org/wiki/Un_mundo_feliz|Un mon feliç]] – d’Aldous Huxley.

També és una part de la neurona, el nucli crec.

Simplement m’agrada el nom.

Be Sociable, Share!