identi.ca en català, amb subscripcions remotes i més…

Estic treballant en fer un identi.ca en català: http://identica.cat . Per ara he instal·lat la última versió d’status.net, la 0.9.3 i poc a poc estic incorporant els plugins que porta.

El més destacat d’aquesta versió, és que permet fer subscripcions remotes, així si ja teniu un compte a identi.ca només cal que algú d’identica.cat es subscrigui remotament al vostre compte per tal que els avisos publicats a identi.ca apareguin també a la versió catalana.

El meu propòsit és que cada cop es publiquin més avisos en català i que tinguem un lloc propi on adreçar-nos, està encara en una fase inicial i us podeu trobar amb algun problema, si així us podeu posar en contacte amb mi i miraré de sol·lucionar-ho.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply